“Krachtige projecten”

Regelmatig in de verhuur

Dordrecht

 
Albert Schweitzer Plaats
 
kantoren
 
Spuiboulevardkantoren
Burg de Raadtsingelappartementen
‘s Heer Boeijenstraatappartementen
Borneostraatappartementen
  
Voorstraatappartementen en winkels
Koningsstraatappartementen zorgcomplex
Bellevuestraatappartementen
Achterhakkersappartementen en winkels
  
Hunzewegappartementen
Johan de Wittstraatappartementen
Van Eesterenpleinappartementen
Wijnstraatappartementen
Dolhuisstraatappartementen
Binnen Walevestappartementen
Kromme Elleboogappartementen
Vriesestraatappartementen en winkels
Houttuinenappartementen
Vestappartementen
Lange Breestraatappartementen
De Waagappartementen
Grote Marktappartementen
Varkenmarktappartementen
Gorterplaatsappartementen
Papaterspadappartementen en kantoren
Celebestraatappartementen
Nieuwe Hilstraatappartementen
Timorstraatappartementen
Spuiwegappartementen
Hoge Nieuwstraatappartementen
Lenghengangappartementen
  
  

Rotterdam

 
Bas Jongeriusstraat, Rotterdam

appartmenten

 

Adamshofstraat, Rotterdamappartementen studenten
Gruttostraat, Rotterdamappartementen
  

Almere

 
Sao Paulostraat, Almereappartementen
  

Vlijmen

 
Oliemaat, Vlijmenappartementen

 

Huurhuizen Dordrecht: bij Huurkracht vind je jouw nieuwe appartement

Ben je op zoek naar huurhuizen in Dordrecht en omstreken? Een huis of appartement huren voor jezelf, samen met een partner of je gezin? Bij Huurkracht vind je waar je naar op zoek bent. Wijhelpen je van A tot Z bij jouw zoektocht naar een huurhuis in Dordrecht. Kies uit vele huurwoningen in de regio, zo kun je gemakkelijk en snel jouw nieuwe huurhuis in Dordrecht en omstreken vinden.

Appartement huren Dordrecht: vind jouw ideale appartement

Het vinden van jouw ideale appartement om te huren in Dordrecht begint bij Huurkracht. Bij onsvind je makkelijk en snel een overzicht van alle beschikbare appartementen in Dordrecht en omgeving. Je kunt bij ons kiezen tussen huurwoning in de vrije sector en een sociale-huurwoning. Het fijne aan het huren via Huurkracht is de snelheid waarmee je een woning of appartement kunt vinden.

Wij willen alle zorgen voor jou uit handen nemen, zodat je geen onnodig werkt hoeft te verrichten voor het vinden van een appartement of woning in Dordrecht. Wil je al snel een appartement huren in Dordrecht of omgeving? Neem dan contact met ons op, zo weet je zeker dat jouw zoektocht in goede handen is.

Vrije sector huur Dordrecht: Huurkracht biedt ook woningen in de vrije sector aan

Huurkracht biedt ook woningen in de vrije sector aan. Vrije sector huur zijn voor huizen of appartementen in Dordrecht met een huur boven de €763,47 (prijspeil 2022). Om in aanmerking te komen voor de huur van een vrije sector woning moet het inkomen minimaal vier keer de netto huur zijn. Als je een lager inkomen hebt, kun je dit compenseren met voldoende eigen vermogen. Bij compensatie van het eigen vermogen mag je 10% van het eigen vermogen bij hetinkomen optellen. Tot slot is het goed om te weten dat je voor vrije sector geen huurtoeslag kan aanvragen.

Heb je vragen over vrije sector huur in Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

Huren in Dordrecht via makelaar: voor het maken van de juiste keuze

Als je op zoek bent naar een huurwoning, dan kun je ons huuraanbod bekijken of direct contact met ons opnemen. Huurkracht staat je van A tot Z bij met het maken van de juiste keuze. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van verhuurders. Op deze manier kunnen wij snel schakelen op het moment dat er een huurwoning of appartement in Dordrecht wordt aangeboden dat aan jouw wensen voldoet.

Appartement te huur Dordrecht: vind snel en gemakkelijk jouw droomappartement

Wil je een appartement huren in Dordrecht en omstreken, dan ben je bij Huurkracht aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van appartementen in Dordrecht en omgeving. Dankzij onsuitgebreide netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat je snel en gemakkelijk jouw droomappartement vindt. Je kunt bij Huurkracht zoeken naar een appartement in één handig overzicht op onze website. Daarnaast kun je met onze handige filters precies aangeven naar welk soort appartement je op zoek bent. Denk hierbij aan plaats, status, prijs, aantal kamers en aantal slaapkamers. Dankzij deze functies kun je gerichter zoeken en jouw droomappartement nog sneller vinden.

Woonhuis te huur Dordrecht

Huurkracht is dé verhuurmakelaar in Dordrecht en omstreken. Bij ons kun je zorgeloos een woonhuis huren (of verhuren). Ben je van plan om een woonhuis te huren in Dordrecht en omstreken? Of ben je per direct op zoek naar een woonhuis of appartement voor een langere periode? Neem dan vandaag contact op met Huurkracht via info@huurkracht.nl of +31 (0)78 410 00 09.

Neem contact op met Huurkracht

Wilt u reageren op een woning? Vul dan het formulier in via de pagina van deze specifieke woning. Ga daarvoor naar ons huidige aanbod. Voor andere vragen vult u het onderstaand formulier in.