Nieuwe verhuur samenwerking voor Huurkracht

Het voorjaar start goed met een nieuwe samenwerking met vastgoedverhuurder Ally Property uit Rotterdam. Deze maand gaan de eerste appartementen in de verhuur o.a. gelegen aan De Waag in Dordrecht. Afhankelijk van de aankomende huuropzeggingen zullen er meer woningen beschikbaar komen gelegen aan De Waag, Grote Markt en Varkenmarkt in het centrum van Dordrecht.

Verhuurbemiddeling

Ally Property zal gebruik maken van onze ‘full service verhuurdienst’ om de juiste huurder te vinden voor hun appartementen. Ook in deze nabijgelegen omgeving zoals de ’s Heer Boeijenstraat en de Wijnstraat verhuurt Huurkracht met regelmaat woningen. Deze ervaringen nemen we mee in onze adviezen naar onze opdrachtgevers. Ook met de potentiële huurder delen we onze ervaringen over de woonlocatie en of deze aansluit bij de wensen en eisen van beide partijen.

Interesse?

Binnenkort komen de eerste twee woningen beschikbaar en later zullen er meer volgen. Op welk moment dat is, weten we nog niet. Wel weten we dat het aanbod divers zal zijn. Zo verschillen de appartementen qua aantal kamers, aantal woonlagen en daarmee ook qua huurprijs. De huurprijs zal beginnen bij circa € 850,- exclusief gas, water en licht.

Bent u binnen een bepaald termijn opzoek naar een woning en is een appartement in dit complex wellicht hetgeen wat u zoekt? Stuur dan een mail naar info@huurkracht.nl waarin u uw interesse kenbaar maakt. We zullen uw aanvraag dan direct in behandeling nemen.