Huurkracht, het adres voor de woningbelegger!

Over huurkracht

Huurkracht is dé verhuurmakelaar in Dordrecht en omstreken. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij op een snelle en eenvoudige manier een huurwoning kunt huren of verhuren.

Wij zijn volledig ingericht om jou optimaal van dienst te zijn, waarbij de wensen van de huurder en verhuurder centraal staan. Een betrokken verhuurmakelaar die meer doet dan een huurder of verhuurder, dan enkel een geschikte kandidaat vinden. Wij zijn een partij met jarenlange ervaring en kennis. Op deze manier kunnen wij helpen van A tot Z en jouw zoektocht sneller en vooral ook makkelijker te maken. Hoe wij dit doen? Dankzij duidelijke communicatie en betrouwbaar advies dat we kunnen onderbouwen, zodat jij altijd de juiste keuze kunt maken.

Heb je wel eens overwogen om je in de wereld van het investeren in onroerend goed een stap te zetten? Neem dan eens contact met ons op!

De vastgoedmarkt en met name de verhuurmarkt wordt steeds populairder

Veel van onze klanten nemen de stap en investeren spaargeld in een (verhuur) pand. Dit betekent dat veel mensen met weinig of geen ervaring de wereld bestreden van de vastgoedmarkt in een markt die continu in verandering staat. De woningmarkt staat namelijk nooit stil. Wij daarom ook niet. Huurkracht helpt hierbij van A tot Z. Wij staan voor duurzaamheid en deskundigheid. Onze medewerkers hebben een persoonlijke, actieve en creatieve benadering. Daarom zijn wij een vooruitstrevende verhuurmakelaar waarbij we de belangen van de huurder en verhuurder nooit uit het oog verliezen.

Wij staan met jou in contact tot dat het doel is bereikt.

Wij zijn gedreven om ervoor te zorgen dat huurder en verhuurder tevreden zijn

Wij zijn er voor jou als huurder, die gemakkelijk, snel en prettig wil wonen in Dordrecht en omstreken. Mar ook voor jou als eigenaar, investeerder of belegger, als je jouw investering optimaal wil laten renderen.

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden en/of onderhouden van een huurwoning hebben wij een eigen technische dienst. Op deze manier voeren we controles uit of de appartementen en woningen die wij aanbieden ook echt beschikbaar zijn en zo kunnen wij altijd snel reageren bij klachten en reparaties. Zonder beheer ben je afhankelijk van een aannemersbedrijf, wat niet alleen veel langer duurt, maar ook veel meer kosten met zich meebrengt.

Wij zijn er voor huurder én verhuurder

Ook als verhuurder ben je bij Huurkracht van harte welkom. Wil je weten wat je moet doen om je eigen woning verhuurklaar te maken? Of wil je weten wat je kunt doen voordat je op zoek gaat naar huurders? Wij kunnen daarbij helpen. Het opzetten van een huurproces vergt de nodige kennis. Wij ontzorgen en vinden de juiste huurder. Naast het screenen van huurders, stellen wij ook overeenkomsten op en kun je ons inschakelen bij het onderhoud van jouw appartement of woning.

Als betrouwbare en ervaren verhuurmakelaar in Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en Papendrecht. Laat Huurkracht je voorzien van passend en persoonlijk advies. Wij vertellen je graag meer, neem contact met ons op via info@huurkracht.nl of +31 (0)78 410 00 09.

Huidig aanbod

Werkwijze verhuur

Werkwijze beheer