“Krachtig en energiek”

Particulier vastgoed beheer Dordrecht

Een professionele vastgoedbeheerder doet veel meer voor een vastgoedbelegger dan een huurder zoeken. Er zijn veel redenen waarom vastgoed verhuren lucratief is, maar voordat je een beslissing maakt, is het belangrijk dat je de financiële en juridische implicaties van het verhuren van een woonhuis of appartement begrijpt.

Laat Huurkracht geheel vrijblijvend meedenken. Een vastgoedbeheerder in Dordrecht als Huurkracht zorgt ervoor dat je van A tot Z ontzorgd wordt.

Vastgoed beheer – de huurwaarde verhogen en je winst maximaliseren

Bij vastgoedbeheer gaat het volgens ons om een voortdurend inzicht van jouw huurwoningen, voor jou vertaald naar overzichtelijke cijfers en resultaten. Huurkracht beheert de vastgoedportefeuille van onze klanten in de regio Dordrecht. Als beheerder vervullen wij een centrale taak, om die reden kennen wij de panden in ons beheer tot in de details.

Wat doen wij als vastgoedbeheerder? Van het berekenen van belastingen tot het vervullen van leegstand, administratief en technisch vastgoedbeheer vereist het dagelijks afhandelen van een overvloed aan activiteiten.

Wat doet een vastgoedbeheerder nog meer?

  • Het vaststellen van de huurprijs na grondig marktonderzoek
  • De leegstand in woningen opvullen
  • Klachtenbehandeling en oplossen van vragen van huurders. Omdat we bedreven zijn in de verschillende wetten, kunnen we gedegen advies geven bij geschillen.
  • Opstellen van huurcontracten en huurovereenkomsten
  • Toezicht houden op verzekeringen en activabeheer
  • Belastingplanning en afhandeling van de bijbehorende documentatie
  • Verhogen van de waarde van het pand

En natuurlijk reparaties en onderhoud: een vastgoedbeheerder als Huurkracht heeft de nodige relaties met gerenommeerde aannemers, daarmee kunnen we de klus sneller klaren dan wanneer je zelf als particulier vastgoedbeheerder zou optreden. Wij beschikken over een eigen technische dienst, zo kan er te allen tijde snel en adequaat gereageerd worden bij klachten en reparaties. Zonder beheer ben je afhankelijk van een aannemersbedrijf, waar niet alleen meer kosten bij komen kijken, maar ook veel langere wachttijden.

Een combinatie van technisch vastgoedbeheer en administratief vastgoedbeheer

Deze combinatie van technisch vastgoedbeheer en administratief vastgoedbeheer komt van pas bij de vele belanghebbenden. Met meerdere belanghebbenden (huurders, gemeente, belastingdienst, VvE) vereist het tegemoetkomen aan hun behoeften een gedegen aanpak. Dit is waar het inschakelen van een vastgoedbeheerder in Dordrecht een rol speelt.

Vastgoedbeheer – wat zijn de voordelen van een vastgoedbeheerder?

Huurkracht is vastgoedbeheerder en tegelijkertijd verhuurmakelaar. Wat ons onderscheid, is dat we vastgoedbeleggers ook helpen bij de verhuur middels aankopen, en het verkopen van vastgoed. Samen met de vastgoedbelegger stellen we eigendomsdocumenten voor het koop-verkoop proces op en denken we mee bij elke stap van de verhuur.

Huurkracht neemt het financiële en technische beheer voor de verhuur van jouw woonhuis in Dordrecht graag op ons. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je eigendom, maar zie je wel elke maand de huurinkomsten op je rekening verschijnen. En bij een eventuele opzegging van een huurovereenkomst of bij leegstand, zorgen wij op korte termijn voor een nieuwe huurder.

Vastgoedbeheer Dordrecht? Huurkracht zorgt voor oplossingen op maat

Als je op zoek bent naar een resultaatgerichte, stressvrije oplossing voor het beheer van je vastgoed, ben je bij Huurkracht aan het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over onze combinatie van technisch vastgoedbeheer en administratief vastgoedbeheer, neem contact met ons op via info@huurkracht.nl of +31 (0)78 410 00 09.

Regelmatig in
de verhuur

Huidig
aanbod

Neem contact op met Huurkracht

Wilt u reageren op een woning? Vul dan het formulier in via de pagina van deze specifieke woning. Ga daarvoor naar ons huidige aanbod. Voor andere vragen vult u het onderstaand formulier in.