Vastgoedbeleggingen Dordrecht

Particuliere vastgoedbeleggingen Dordrecht

Beleggen in particulier vastgoed kan interessant zijn. Zeker nu de rente zo laag is. De juiste vastgoedbelegging levert bijna altijd een stabiel rendement op en in principe zullen de huizenprijzen op de lange termijn altijd stijgen. Niet elke belegging in vastgoed staat garant voor een goede investering. Het is belangrijk goed onderzoek te doen waar je op moet letten wanneer je wilt gaan investeren in vastgoed in Dordrecht en omstreken.

Huidig aanbod

Werkwijze verhuur

Werkwijze beheer

Vastgoedbeleggingen Dordrecht via Huurkracht

Wanneer je kiest voor particulier beleggen in vastgoed, is het doel om jouw geld aan het werk te zetten zodat je hier in de toekomst meer geld voor terugkrijgt. Vastgoed is een veelgenoemde vorm van een passief inkomen. De winst die je maakt op het beleggen van het vastgoed moet voldoende zijn om het risico dat je neemt en de belastingen die je betaalt, te dekken.
Belastingen zijn niet de enigste kosten die verbonden zijn aan het bezit van onroerend goed. Nutsvoorzieningen, onderhoud en verzekeringen zijn kosten waar je ook rekening mee moet houden.

Als je de basisfactoren van beleggen in vastgoed onder de knie hebt, kan investeren in onroerend goed als belegging heel eenvoudig zijn. De investering, economie en het risico vallen allemaal onder de basisfactoren. Het principe is simpel, je koopt onroerend goed, voorkomt dat je failliet gaat, verdient geld met het verhuren van het pand, zodat je nog meer kan investeren in onroerend goed.

Helaas is beleggen niet altijd zo gemakkelijk en helemaal niet als je een beginnend belegger bent. Het is belangrijk realistisch te blijven en niet te hoge verwachtingen te hebben. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Dan kun je altijd contact opnemen met Huurkracht. Wij geven graag meer informatie om je verder te helpen het beleggen in vastgoed goed onder de knie te krijgen.

Hoe werkt investeren in vastgoed?

Er zijn twee manieren om te investeren in vastgoed. Je kunt direct of indirect beleggen. Bij direct beleggen koop je het ontroerend goed zelf. Dit kan een woning zijn, een appartement, een winkelpand, een kantoorpand of een vakantiehuis. Bij particulier vastgoed als belegging wordt er vaak een woning of appartement gekocht om deze te gaan verhuren. Je kunt ervoor kiezen het vastgoed zelf te verhuren of dit te laten doen door een verhuurmakelaar. Uiteraard ben je meer kwijt als je ervoor kiest een verhuurmakelaar in te zetten, máár een verhuurmakelaar zorgt er ook voor dat er veel zorgen en geregel worden weggenomen. Als je kiest voor een verhuurmakelaar, heb je geen kans op juridische problemen.

Een verhuurmakelaar is wel degelijk essentieel als beginnende belegger. Maar ook als ervaren belegger.

 

Hoe beleggen in vastgoed?

Als je wilt beleggen in vastgoed, kun je een huis kopen in Dordrecht en omstreken en dit als verhuurobject verhuren. In vastgoed investeren kan een flinke uitgave zijn. Investeren in vastgoed zonder eigen vermogen is niet mogelijk. De meeste banken zijn bereid 80% van het investeringsbedrag te lenen. Je zult zelf een startkapitaal van 20% moeten investeren. Dit kun je doen door gespaard eigen geld. Mocht je geen eigen geld bezitten of te weinig geld hebben om de 20% te investeren, dan kun je kijken of het mogelijk is om de overwaarde van je huidige woning te investeren. Op deze manier kun je toch investeren in vastgoed met eigen geld zonder hiervoor een kapitaal op je spaarrekening te hebben staan.

Als startende belegger kun je ervoor kiezen een goedkopere woning te kopen in Dordrecht waarin achterstallig onderhoud aanwezig is. Door te kiezen voor een woning met achterstallig onderhoud kun je vaak tussen de 10.000 en 50.000 euro op het aankoopbedrag besparen. Wel zul je zelf de handen uit de mouwen moeten steken door bijvoorbeeld een badkamer of keuken renovatie uit te voeren, schilderwerk te verrichten of een tuin op te knappen. Door deze handelingen zelf uit te voeren, bespaar je een hoop geld en creëer je een mooi pand om te verhuren.

Een professionele verhuurmakelaar doet meer dan alleen een goede huurder vinden

Professionele beheerders van onroerend goed doen voor investeerders in onroerend goed veel meer dan alleen maar huurders voor hun eigendommen vinden. Het verhuren van onroerend goed kan om verschillende redenen een succesvolle zaak zijn, maar voor je een keuze maakt is het van cruciaal belang de financiële en juridische consequenties van het verhuren van een huis of appartement te begrijpen.

Laat Huurkracht je helpen bij het vrijblijvend overleggen van je mogelijkheden. Een makelaar in Dordrecht, zoals Huurkracht, zal van begin tot eind voor je zorgen.

Onroerend goed beheer Dordrecht – verhoog de waarde van je huurwoning en verhoog je inkomsten.

Bij onroerend goed beheer gaat het, in onze optiek, om een voortdurende kennis van je huurwoningen, die vervolgens in duidelijke cijfers en uitkomsten wordt omgezet. Huurkracht is verantwoordelijk voor het beheer van de onroerend goed portefeuilles van onze klanten in de omgeving van Dordrecht. Het feit dat we de eigendommen die onder ons beheer staan tot in het kleinste detail kennen, toont aan dat we als onroerend goed beheerder een kritieke functie vervullen.

Wat zijn onze verantwoordelijkheden als vastgoedbeheerder? Van het berekenen van belastingen tot het vervullen van leegstand, administratief en technisch onroerend goed beheer hebben dagelijks de afhandeling van allerlei handelingen nodig om goed te kunnen functioneren.

Op de woningmarkt is de vraag aanzienlijk groter dan het aanbod

Investeer in vastgoed in Dordrecht en omstreken. Als je wilt investeren maar je kunt hier nog wel wat hulp bij gebruiken, schroom dan niet om een specialist in te huren, zoals Huurkracht. Wij kunnen altijd verder helpen met tips waar je op moet letten, advies geven over de financiering en de verhuur. Ook kun je ervoor kiezen het gekochte pand te laten beheren en verhuren door Huurkracht. Je kunt zelf bepalen hoe betrokken je wilt worden bij dit proces. Vastgoedbeleggen Dordrecht is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Heb je vragen over beleggen? Neem dan contact met ons op. Huurkracht is dé verhuurmakelaar in Dordrecht en omstreken. Bij ons kun je zorgeloos een woonhuis huren (of verhuren). Wil je een woonhuis verhuren in Dordrecht en omstreken? Neem dan vandaag contact op met Huurkracht via info@huurkracht.nl of +31 (0)78 410 00 09.