VACATURE: Medewerker Commerciële binnendienst Dordrecht (min. 32 uur)

Huurkracht is een snel groeiend Verhuur Makelaarskantoor gevestigd in Dordrecht en zoekt een talent die zich binnen de verhuurmakelaardij als een vis in het water voelt.

Huurkracht is een full-service Verhuurspecialist binnen de makelaardij. Kwaliteit, kennis en persoonlijke dienstverlening zijn kenmerken die horen bij Huurkracht. Voor diverse klanten richten wij ons op de verhuur en het (technisch) beheer van woningen. Ons werkgebied is voornamelijk de Drechtsteden, maar we zijn ook actief in de regio Rotterdam, Den Haag en Etten-Leur.

Wie zoeken wij?
We zoeken een nieuwe collega die zich met name zal bezighouden met werkzaamheden die je het beste kan omschrijven als “commerciële binnen- en buitendienst” waarbij de hoofdtaken betrekking hebben op het verhuurproces van woningen en daarnaast het aansturen van de interne en externe technische partijen voor het onderhoud van de woningen, maar het komt ook regelmatig voor dat je onderweg bent naar een woning of klant, dus een rijbewijs is nodig. Je bent een professional die communicatief sterk genoeg is om met iedereen het gesprek aan te gaan. Je kunt samenwerken en hebt dezelfde drive en ambitie als wij om Huurkracht verder te laten groeien. Ervaring in binnen de makelaardij is een pré, maar niet vereist.

Wat is voor ons belangrijk:
– Je bent accuraat
– Je bent een teamspeler
– Word en Excel hebben geen geheimen voor jou
– Engels moet op niveau zijn, zowel in spraak als schriftelijk
– Je bent bereid om opleidingen te volgen

Wat mag je van ons verwachten:
– Marktconforme salariëring en voorwaarden
– Deels thuiswerken is in overleg mogelijk
– Afwisselende baan

Ben of ken jij de nieuwe collega die wij zoeken? Laat het ons weten en mail je CV en motivatie naar roobol@huurkracht.nl. Wil je eerst meer info? Dan kan je bellen naar 078-4100009 en vragen naar Mark Roobol.