“Onderscheiden in het beheren van uw vastgoed”

Woningbeheer door Huurkracht

Huurkracht neemt vrijwel alle lasten van een verhuurder uit handen, zodat u zich kan focussen op uw eigen business. Maar hoe doen wij dat? Alle communicatie gaat tussen de huurder en Huurkracht. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende vragen en meldingen van huurders. Denk hierbij aan een vraag over de cv-ketel of vragen over wijzigingen die een huurder wenst aan te brengen aan de woning, zoals het schilderen van een muur zijn of het vernieuwen van een onderdeel van in badkamer.

Daarnaast gaan we periodiek langs bij de woning om de staat te controleren. Achteraf wordt u, als verhuurder, altijd geïnformeerd over dit bezoek en eventuele bijzonderheden. Indien er bijzonderheden zijn, zoals bijvoorbeeld een renovatie, brengen wij een advies uit op basis van onze expertise en ervaring. Uiteraard blijft u, als verhuurder, degene die hier een besluit over neemt. Alles gebeurt in overleg!

Verder ontzorgen wij de verhuurder met de voorinspecties, sleuteloverdrachten, jaarlijkse huurverhogingen en eventuele problemen met huurachterstanden enzovoorts. Zijn er geschillen tussen huurder en verhuurder dan handelen we altijd volgens de geldende wet- en regelgeving.

Voorbeeld

Tijdens een van de beheer inspecties werd geconstateerd dat er een gat in het plafond van de badkamer zat. Ventilatieproblemen bleken de oorzaak hiervan te zijn. Nadat wij de verhuurder hadden geïnformeerd en geadviseerd over het herstellen van deze schade, kregen we de opdracht om dit uit te laten voeren door een van onze technische partijen. De herstelwerkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Voor deze opdracht hoefde de verhuurder enkel de opdracht voor deze werkzaamheden te accorderen en Huurkracht regelde de uitvoering/opvolging.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen en kunt u erop vertrouwen dat uw vastgoed bij Huurkracht in goede handen is!

 

Met kracht onderscheiden in het beheren van uw vastgoed

Bij Huurkracht nemen we uw zorgen van A tot Z uit handen. Dat begint bij het advies voor uw toekomstige of bestaande belegging. Met onze verhuur- en beheerdiensten zorgen we ervoor dat uw woning in topstaat blijft met tevreden huurders. We werken met een vaste fee per verhuurde unit en sturen hiervoor een periodieke nota. Zo houden we het voor u als klant overzichtelijk en voorkomen we onnodige verrekeningen achteraf.

Neem contact op met Huurkracht

Wilt u reageren op een woning? Vul dan het formulier in via de pagina van deze specifieke woning. Ga daarvoor naar ons huidige aanbod. Voor andere vragen vult u het onderstaand formulier in.