Plannen om te beleggen in vastgoed?

Beleggen in woningen met Huurkracht

Heeft u plannen om te beleggen in vastgoed? En zoekt u een partij die u daarbij kan adviseren? Dan kan Huurkracht helpen met het realiseren van uw toekomstige belegging. We geven advies over de financiering en verhuur van vastgoed. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie en zorgen we dat uw belegging rendeert met redelijke kosten en maximale opbrengsten. Wilt u helemaal ontzorgt worden? Dan kunnen wij uw vastgoed ook in beheer nemen. Bij Huurkracht bepaalt u als vastgoedbezitter de mate waarin u betrokken bent bij het verhuur- en beheerproces. 

Met kracht onderscheiden in het beheren van uw vastgoed

Bij Huurkracht nemen we uw zorgen van A tot Z uit handen. Dat begint bij het advies voor uw toekomstige of bestaande belegging. Met onze verhuur- en beheerdiensten zorgen we ervoor dat uw woning in topstaat blijft met tevreden huurders. We werken met een vaste fee per verhuurde unit en sturen hiervoor een periodieke nota. Zo houden we het voor u als klant overzichtelijk en voorkomen we onnodige verrekeningen achteraf.

Neem contact op met Huurkracht

Wilt u reageren op een woning? Vul dan het formulier in via de pagina van deze specifieke woning. Ga daarvoor naar ons huidige aanbod. Voor andere vragen vult u het onderstaand formulier in.