“Leegstand van uw vastgoed?”

Woningverhuur door Huurkracht

Uw vastgoedbezit altijd verhuurd. Bij de opzegging van een huurovereenkomst of bij leegstand van uw vastgoed, zorgen wij voor een nieuwe huurder. We gaan opzoek naar de huurder die het beste past bij uw woning. Hier begint voor Huurkracht een uitgebreide procedure waarin we veel contact hebben met u als eigenaar.  Wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, dragen we deze altijd eerst voor.  Vervolgens stellen wij de huurovereenkomst op en plannen we de sleuteloverdracht. We maken een rapportage van de oplevering zodat we bij een opzegging van de huurovereenkomst een eindinspectie kunnen uitvoeren en zorgdragen dat de huurder de woning in dezelfde staat achterlaat. 

Met kracht onderscheiden in het beheren van uw vastgoed

Bij Huurkracht nemen we uw zorgen van A tot Z uit handen. Dat begint bij het advies voor uw toekomstige of bestaande belegging. Met onze verhuur- en beheerdiensten zorgen we ervoor dat uw woning in topstaat blijft met tevreden huurders. We werken met een vaste fee per verhuurde unit en sturen hiervoor een periodieke nota. Zo houden we het voor u als klant overzichtelijk en voorkomen we onnodige verrekeningen achteraf.

Neem contact op met Huurkracht

Wilt u reageren op een woning? Vul dan het formulier in via de pagina van deze specifieke woning. Ga daarvoor naar ons huidige aanbod. Voor andere vragen vult u het onderstaand formulier in.