Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed met Huurkracht

Wil je gaan beleggen in vastgoed en ben je daarbij op zoek naar een betrouwbare partij die je van A tot Z kan adviseren en ondersteunen? Dan is beleggen in vastgoed met Huurkracht een goed plan. Wij kunnen je helpen met het realiseren van de toekomstige belegging. Hierbij houden we rekening met jouw persoonlijke situatie en zorgen wij ervoor dat je belegging rendeert met redelijke kosten en maximale opbrengsten. Én dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Investeren in vastgoed brengt veel voordelen met zich mee, zowel op korte als op lange termijn. Als je ervoor kiest om je vastgoed te verhuren, dan geniet je maandelijks van de huuropbrengsten. Steeds meer starters en gezinnen zijn op zoek naar een huurwoning en de oudere generatie wil juist veranderen van appartement of woning. Hierdoor stijgt de vraagt naar vastgoed in Dordrecht en omstreken. Het beleggen in particulier vastgoed is een investering die niet zakt in waarde. Sterker nog, de kans is groot dat de waarde van het pand toeneemt over tijd. Zodra je wil investeren in vastgoed, dan is het belangrijk om niet direct al je spaargeld in te zetten. Huurkracht kan hierbij helpen om een juist advies en een werkwijze op te stellen.

Huidig aanbod

Werkwijze verhuur

Werkwijze beheer

Vastgoedbeleggen Dordrecht, wat zijn de voordelen?

Beleggen in huurwoningen in Dordrecht en omstreken is een inflatiebestendige belegging omdat de huurprijzen jaarlijks worden geïndexeerd. Ook is in vastgoed beleggen waardevast. Je kunt misschien twijfelen, omdat er op de woningmarkt de afgelopen jaren een waardedaling is ontstaan. Ondanks dat dit het geval is, is gebleken dat er over een langere periode toch sprake is van een stijging in waarde. Dit komt niet alleen, omdat de woningmarkt aantrekt. Waardestijgingen kun je ook op andere manieren realiseren door de woning efficiënt te verbouwen.

Hierdoor zijn huurwoningen bij een populair beleggingsproduct. Het beleggen in huurwoningen heeft een laag risicoprofiel en stabiele rendementen. De kans op een leegstaande woning is minimaal en dankzij de jaarlijkse indexering van huurprijzen zijn huurwoningen waardevast en inflatiebestendig. Dit geldt helemaal in Dordrecht en omstreken. Hierbij voorzien we samen de behoefte om een woning aan te bieden in een stad, maar omzeil je de grootste steden in Nederland waar de markt soms erg overspannen kan reageren.

Bij Huurkracht nemen we alles omtrent beleggen in vastgoed in Dordrecht van A tot Z uit handen

Dat begint bij het advies voor toekomstige of bestaande belegging. Met onze verhuur- en beheerdiensten zorgen we ervoor dat jouw woning in topstaat blijft met tevreden huurders. We werken met een vaste fee per verhuurde unit en sturen hiervoor een periodieke nota. Zo houden we het voor jou overzichtelijk en voorkomen we onnodige verrekeningen achteraf.

Ook beschikken wij over een eigen technische dienst, zo kan er te allen tijde snel en adequaat gereageerd worden bij klachten en reparaties. Zonder beheer ben je afhankelijk van een aannemersbedrijf, waar niet alleen meer kosten bij komen kijken, maar ook veel langere wachttijden.

Als je op zoek bent naar een resultaatgerichte, stressvrije oplossing voor hulp of belegging van jouw vastgoed, dan ben je bij Huurkracht aan het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over onze combinatie van technisch vastgoedbeheer en administratief vastgoedbeheer, neem contact met ons op via info@huurkracht.nl of +31 (0)78 410 00 09.